پاورپوینت صمغ کتیرا و خواص رئولوژیکی آن اثر ph و نمک
تعداد صفحات: 24 صفحه
فرمت: پاورپوینت و قابل ویرایش
صمغ ها:
صمغ ها گروه بزرگی ازپلی ساکاریدها ومشتقات آن هاهستند که قادرند محصول هایی با ویسکوزیته ی بالا در غلظت های پائین تولید کنند. صمغ ها به طور وسیع در صنایع غذایی برای تهیه ژل و به عنوان پایدار کننده و عوامل سوسپانسه کننده مورد استفاده قرار می گیرند.
صفحاتی از پاورپوینت:
مبلغ واقعی 10,000 تومان 10% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 9,000 تومان
برچسب های مهم